Të dashur pasagjerë,

Nëse fluturimi juaj është ndërprerë për shkak të COVID-19, ju lutemi mos plotësoni një kërkesë. Sigurohuni që aeroportet që keni shkuar të ishin funksionale apo jo.

Për shembull:

Aeroporti i Tiranës (TIA) rihapet më 15/06/2020
Aeroporti i Prishtinës (PRN) u rihap më 28/06/2020
Aeroporti i Shkupit (SKP) u rihap më 01/07/2020
Aeroporti i Ohrit (OHD) u rihap më 01/07/2020
Aeroporti i Podgoricës (TGD) u rihap më 06/08/2020
Aeroporti i Tivatit (TIV) u rihap më 06/08/2020

Faleminderit për mirëkuptimin!

A është vonuar apo anuluar fluturimi juaj?
Ju mund të keni të drejtë për kompensim deri në 600 € në rast se fluturimi juaj është vonuar, anuluar ose nëse ju është refuzuar hipja në 6 vitet e fundit


Cfare ndodhi?
Sa zgjati vonesa në mbërritjen tuaj në destinacionin përfundimtar?

Sa ditë para nisjes ju ka njoftuar linja ajrore për anulimin?...


Sa ditë para nisjes ju ka njoftuar linja ajrore për anulimin?...


Fluturimi i humbur


Sa zgjati vonesa në mbërritjen tuaj në destinacionin përfundimtar?

A ju është ofruar një fluturim alternativ?

Sa zgjati vonesa në mbërritjen tuaj në destinacionin përfundimtar?në përputhje me legjislacionin e BE261 dhe të Turqisë