Të dashur pasagjerë,

Nëse fluturimi juaj është ndërprerë për shkak të COVID-19, ju lutemi mos plotësoni një kërkesë. Sigurohuni që aeroportet që keni shkuar të ishin funksionale apo jo.

Për shembull:

Aeroporti i Tiranës (TIA) rihapet më 15/06/2020
Aeroporti i Prishtinës (PRN) u rihap më 28/06/2020
Aeroporti i Shkupit (SKP) u rihap më 01/07/2020
Aeroporti i Ohrit (OHD) u rihap më 01/07/2020
Aeroporti i Podgoricës (TGD) u rihap më 06/08/2020
Aeroporti i Tivatit (TIV) u rihap më 06/08/2020

Faleminderit për mirëkuptimin!

A është vonuar apo anuluar fluturimi juaj?
Ju mund të kompensoheni nga 250 deri në 600 EUR për person + shpenzimet extra, varësisht distancës së fluturimit.

Kini parasysh që procedura deri në finalizimin e pagesës mund të zgjasë nga 1 deri në 3 muaj nga data e aplikimit.

Për të vijuar më tej me aplikimin ju lutem plotësoni fushat e kërkuara në vijim.


Cfare ndodhi?
Booking Confirmation/Boarding Pass
Sa zgjati vonesa në mbërritjen tuaj në destinacionin përfundimtar?
Sa zgjati vonesa në mbërritjen tuaj në destinacionin përfundimtar?

Sa ditë para nisjes ju ka njoftuar linja ajrore për anulimin?...


Njoftim ndryshim orari

Sa ditë para nisjes ju ka njoftuar linja ajrore për anulimin?...


Fluturimi i humbur


Sa zgjati vonesa në mbërritjen tuaj në destinacionin përfundimtar?


Sa zgjati vonesa në mbërritjen tuaj në destinacionin përfundimtar?në përputhje me legjislacionin e BE261 dhe të Turqisë