Problem fluturimi në gjashtë vitet e fundit?

Merrni deri në 600 € për pasagjer për fluturimet e 6 viteve të fundit. Pavarësisht çmimit të biletës.
Fluturim i vonuar
Fluturimi i anuluar
Ndryshimi i orarit
Refuzim hyrje në bord
Humbje Tranziti

Si funksionon?

Vendosni detajet e fluturimit tuaj

Na nevojitet vetëm numri i fluturimit ose itinerari juaj nga ku deri në ku dhe emri i linjës ajrore, gjithashtu data e fluturimit.

1

Të drejtat tuaja do të zbatohen

Nëse na angazhoni, ekspertët tanë me përvojë në ligjet e udhëtimeve do t’jua kthejnë paratë. Nëse është e nevojshme, ne do të shkojmë deri në gjykatë dhe do t’ju mbajmë gjithmonë të informuar për ecurinë e proceseve ligjore.

2

Merrni paratë tuaja

Nëse ka sukses, ne do t’ju përcjellim paratë tuaja menjëherë. Për pagesat e kompensimit, tarifa e suksesit është 30%. Nëse rasti është i pasuksesshëm, ne nuk ju tarifojmë asgjë.

3

Por ne cilat raste keni te drejte per kompensim fluturimi ?

Ju keni të drejtë kompensimi për vonesat e fluturimeve më shumë se 3 orë, anulimet e fluturimeve dhe refuzimi i hipjes për shkak të rezervimit të tepërt sipas Rregullores së BE-së 261/2004. Asnjë kompensim nëse ka pasur ndonjë rrethanë të jashtëzakonshme dhe linjat ajrore nuk janë përgjegjëse për vonesën ose anulimin.

U vonua fluturimi?

Për fluturime të vonuara për më shumë se 3 orë, mund të keni të drejtë për kompensim deri në 600 € sipas Rregullit 261 të BE-së.

Rregulli thotë se fluturimi duhet të ishte vonuar në destinacionin përfundimtar për të paraqitur kërkesën.

Ai ose duhet të ishte nisur nga një aeroport i BE-së ose të kishte mbërritur në një aeroport të BE-së me një linjë ajrore të rregjistruar në BE.

Fluturimi u anulua?

Nëse fluturimi juaj është anuluar pa njoftim për të paktën 14 ditë, ju mund të kualifikoheni për kompensim sipas ligjit të BE-së.

Është pak e ndërlikuar, pasi shuma e kompensimit mund të reduktohet deri në 50% bazuar në disa faktorë.

Megjithatë, ne mund t’ju ndihmojmë të kuptoni të drejtat tuaja për fluturimet e anuluara dhe të ktheni paratë që linjat ajrore ju detyrohen.

Fluturimi është mbi rezervuar?

Ju gjithashtu keni të drejtë për kompensim, nëse ju është refuzuar hipja për shkak të rezervimit të tepërt.

Rezervimi i tepërt është një situatë në të cilën keni blerë një biletë fluturimi, por më pas ju thuhet se nuk ka vende të lira.

Mbi rezervimet, në industrinë e aviacionit, është një fluturim i mbishitur në kuptimin që nuk ka një vend për çdo biletë të shitur.

Zgjidhni zgjedhjen tuaj për të pretenduar

Menu
Open chat
1
Ask your question
Scan the code
Ask your question