Fluturimi im u anulua për shkak të COVID 19, cilat janë të drejtat e mia?

Duke qenë se pandemia e COVID-19 konsiderohet një “rast i jashtëzakonshëm”, nuk ka të drejtë të kërkohet kompensim në përgjithësi, por pasagjerët mund të kërkojnë kompensim anulimi për shkak të COVID 19 kur:

  • Linjat ajrore anulojnë fluturimet për arsyet e tyre financiare.
  • Nuk ka kufizime kufitare sipas vendit të nisjes ose destinacionit.
  • Nuk publikohet asnjë kufizim zyrtar i udhëtimit.
  • Pasagjerët u informuan për anulimin më pak se 14 ditë përpara nisjes.

Ne kontrollojmë rrethanat e çdo rasti individual dhe këshillojmë klientët tanë për procedurën e mëtejshme të kërkesës.

Menu
Open chat
1
Ask your question
Scan the code
Ask your question