Kontakt

Nuk e gjetët përgjigjen që po kërkoni apo thjesht dëshironi të na kontaktoni? Më poshtë gjeni opsione të ndryshme për të marrë më shumë informacion dhe mënyra të ndryshme për të na kontaktuar drejtpërdrejt. Ne do të bëjmë gjithmonë të pamundurën për t’ju kthyer përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur!k

Vidora SHPK

Rr. “Abdi Toptani”, Torre Drini Center, office nr.3, floor 0, 1001, Tirana, Albania
+355 69 393 2299
e Hënë – e Premte : 08.0017.00

Na Ndiq

Kontaktoni me Ne

Ne e respektojmë privatësinë tuaj 100%, kështu që informacioni që jepni do të mbetet rreptësisht konfidencial. Megjithatë, një kopje e mesazhit tuaj mund të ruhet në të dhënat tona si një hyrje në bazën e të dhënave për qëllime arkivore.

Fill out this field
Fill out this field
Adresa Email *
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Natyra e kërkesës suaj*
Select an option
Lloji i kërkesës *
Select an option
Informacione shtesë (opsionale)
Fill out this field
Për të vërtetuar se nuk jeni një bot dhe për arsye sigurie, ju lutemi zgjidhni këtë ekuacion 22 - 15 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu
Open chat
1
Ask your question
Scan the code
Ask your question