Rreth Nesh

  1. Kreu
  2. /
  3. Rreth Nesh

Ne jemi këtu për të ndihmuar pasagjerët ajror

Ne e bëjmë më të thjeshtë pretendimin për të gjithë pasagjerët që nuk janë të sigurt për të drejtat e tyre, që nuk kanë kohë ose që nuk kanë ekspertizë për të nisur vetë procesin e kërkesave. Ne përballemi me linjat ajrore në gjykatë dhe bëjmë fushatë që qeveritë kombëtare të vendosin të drejta të udhëtimit ajror. Ne kemi ndihmuar shumë më tepër në luftën tonë për drejtësi.

Që nga themelimi ynë si startup në vitin 2021, Vidora synon të ndihmojë pasagjerët për të drejtat e tyre jo vetëm në Shqipëri por edhe më gjerë.

Ne po investojmë vazhdimisht në teknologjitë moderne për të fuqizuar sistemin dhe faqen tonë të internetit për t’u përdorur dhe për t’i bërë pretendimet e klientëve tanë edhe më të thjeshta.

Menu
Open chat
1
Ask your question
Scan the code
Ask your question