Po kur fluturimi im vonohet për më shumë se 5 orë?

Nëse fluturimi juaj vonohet për më shumë se 5 orë, mund të kërkoni rimbursim të plotë të biletës që keni paguar dhe të kërkoni kompensim për vonesën për parregullsinë e shkaktuar nga linja ajrore. Ju lutemi kini parasysh që nëse fluturimi vonohet mbi 3 orë, por më pak se 5 orë, nuk mund të merrni rimbursim të plotë dhe nuk mund të kërkoni kompensim nëse nuk fluturoni.

Menu
Open chat
1
Ask your question
Scan the code
Ask your question